Način plačila:

KONCESIJA
Naša ambulanta ima sklenjeno pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), ter z vsemi zavarovalnicami, ki nudijo dopolnilno zdravstveno zavarovanje (Vzajemna, Triglav, Adriatic). Tako vam ob vpisu pri nas omogočamo zagotavljanje določenih storitev in uporabo standardnega materiala v vrednosti, ki jo krije zavarovalnica. Kar pomeni, da vam posega ni treba plačati, ker ga krije vaše obvezno in dopolnilno zavarovanje. Vendar pa to zahteva (glede na veliko število pri nas opredeljenih pacientov) daljše časovne dobe, oziroma ne tako pogosto naročanje, kot bi morda želeli. Ob tem poudarjamo, da omenjene zavarovalnice in Zavod krijejo le osnovne materiale. O čakalnih dobah se lahko pozanimate na spletnih straneh ZZZS.


Če želite poseg z nadstandardnimi materiali, pa je treba razliko med končno ceno in zneskom, ki ga krijejo zavarovalnice, doplačati. Svetujemo vam, da se predhodno pozanimate za ceno. Cenik storitev vam je na voljo v ambulanti.


Vse več pacientov se zaradi počasnejšega naročanja na koncesijo odloča za kombinacijo rednih (koncesijskih) terminov z vmesnimi, samoplačniškimi termini. Tako se zdravljenje odvija hitreje. Odločitev je vaša.


SAMOPLAČNIŠKO
Kot samoplačnik niste vezani na čakalne vrste, ki jih določajo zavarovalnice. Za termin se lahko dogovorite po telefonu ali pa nam pišete na e-naslov: estera.treiber@siol.net.

AKTUALNO

Novice
Zaradi strokovnega izpopolnjevanja, letnega dopusta in dežurstva ... več >>>

Lendava
Lendava se nahaja na samem severovzhodu Slovenije ... več >>>

Malo za šalo
Vic tedna ... več >>>

Fotogalerije
Zobna ambulanta več >>>
Lendava več >>>


Treiber Pleh Estera, dr. dent. med., telefon: (02) 578 97 30, estera.treiber@siol.net

Vse pravice pridržane © 2008 |